Clicky

Investering - Cosmos Markets AS

Hvorfor velge en investeringsportefølje?

Spre risiko

En kombinasjon av flere børsnoterte fond gir deg en allsidig portefølje.

Spar tid og penger

Dra fordel av lave kostnader i børsnoterte fond sammenlignet med andre investeringsfond.

Full gjennomsiktighet

En investeringsportefølje med børsnoterte fond gir deg full oversikt på hva du investerer i.

Ta kontroll over forhåndsvalgte balanserte porteføljer og dra nytte av en lav serviceavgift – alt på vår prisbelønte CMTraderGO -plattform. CMSelect er den nye automatiserte forvaltningsløsningen, som gir deg enkelt tilgang til flere investeringsmuligheter.

Nøkkelegenskaper:

Green_check Designet for langsiktige investorer
Green_check Ingen depot-, inaktivitets-, eller minimumsgebyr ved handel
Green_check Kun en lav serviceavgift på 0,9% per år
Green_check Få enkelt tilgang til utmerket service
Green_check Tilbyr tre ulike risikonivåer, så det passer til ditt behov
Green_check Full åpenhet – slik at du vet nøyaktig hva du investerer i
Green_check Full kontroll – Åpne og lukk ned dine investeringer, på dine vilkår

Velg den porteføljen som er riktig for deg

Defensiv Portefølje

Designet for europeiske investorer med langsiktig investeringshorisont og en mer forsiktig investeringsprofil. Denne veldiversifiserte porteføljen tar sikte på å maksimere det langsiktige forventede avkast for en forventet – men ikke garantert – nivå av risiko i området 4% til 6%.

Moderat Portefølje

Designet for europeiske investorer med langsiktig investeringshorisont og en mer moderat investeringsprofil. Denne veldiversifiserte porteføljen tar sikte på å maksimere det langsiktige forventede avkast for en forventet – men ikke garantert – nivå av risiko i området 7% til 10%.

Aggressiv Portefølje

Designet for europeiske investorer med langsiktig investeringshorisont og en mer vekstsøkende investeringsprofil. Denne veldiversifiserte porteføljen tar sikte på å maksimere det langsiktige forventede avkast for en forventet – men ikke garantert – nivå av risiko i området 9% til 12%.

Andre fordeler med CMSelect

Automatisert investering

Vår handelsalgoritme rebalanserer din portefølje med jevne mellomrom, så din porteføje holder seg diversifisert og kalibrert. Dette gir deg frihet til å investere dine midler – ikke din tid.

Ekspertinnsikt

Dra fordel av ekspertisen fra to prominente finansielle institusjoner: Cosmos Markets og BlackRock – verden største investeringsforvalter.

Transparent kontroll

Enkelt å gå inn eller ut av en investering når du selv ønsker det. iShares® ETFer er fullstendig transparente, hvilket betyr at du vet eksakt hva din beholdninger er.

Lær mer om CMSelect

Ta kontakt med oss via skjeamet nedenfor, eller ring oss på +47 334 84 628, for å lære mer om CMSelect.

02-products-cfds-double-light-05-37Produktrisiko

Vi er forpliktet til å kategorisere investeringsprodukter som tilbys retailkunder, som grønne, gule eller røde, avhengig av produktets kompleksitet og risiko.

ETF-er kategoriseres som gule eller røde produkter avhengig av det individuelle instrumentet. Hvis du vil ha mer informasjon om kategoriseringen av det individuelle instrumentet og risikonivået som er involvert, kan du se produktrisikokategoriseringen ved å klikke på RISIKOMATRISEN.